Hristos, împărtășit bolnavilor la Caransebeș

25 September 2024 Off By Herea Darius
Hristos, împărtășit bolnavilor la Caransebeș

Cu prilejul Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și Anului comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți, la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfinții Constantin și Elena” din Caransebeș, a fost săvârșită Sfânta Liturghie de către părintele misionar Ioan Sârbu.

„Slujba Sfintei Liturghii a fost privită totdeauna ca un prilej de bucurie şi de luminare sufletească, întrucât, prin împărtăşirea cu Sfintele Daruri care se sfinţesc într-însa, Îl avem între noi pe Hristos, Mirele nostru Ceresc, Care petrece întru noi şi noi întru El”, a precizat părintele Ioan Sârbu.

Beneficiarii centrului au parte de asistență spirituală constantă, periodic fiind săvârșită Taina Sfântului Maslu și rugăciuni pentru bolnavi, iar în preajma marilor sărbători sunt cercetați de Părintele Episcop Lucian.

Prin împărtășirea Cuvântului și a Sfintelor Taine, persoanele aflate în suferință au primit mângâiere și încurajarea că nu sunt singuri în încercarea lor.